Wednesday, February 22, 2012

Double date wif Mr Syam n Tunang...














Assalammualaikum w.b.t

arini nk cite pasal aktiviti aku wknd lepas....sabtu ptg tu kiteorg g jumpe kwn uniten yg akan kawen awl bln 3...memandangkan plan kami nk g kenduri dye x jd (coz ade misi yg x dpt dielakkan)...aku n ddy lan nk jumpe la dye....tnye2 perasaan sebelum nk awen ni..hihi bnyak gak yg kami bualkan...tp lupa bwk hadiah haha nti dah awen la kiteorg g umah bwk hadiah ye syam...time tu yg plg syok derang la suka melayan Yusuf..coz Yusuf sgt2 laaa jatuh hati n syam ni(perhatian ank aku mmg suke n lelaki hhahaa)terlentok2 tgk syam ble amik gmbr....mmg sgt2 comel aku rase...terdetik dlm hati syukur Ya Allah kurniakan aku zuriat yg terindah wat kami....lindungilah Yusuf n semoga kehidupannye diberkati Allah s.w.t:)

ni ade photo2 cndid si kecik Yusuf Abrar...tq syam coz sudi dtg even korunk sure bz n persiapan..papepun selamat pengantin baru..semoga majlis berjalan lancar amin2!!(ngah bodek ddy ajak g perlis :))

dalam kite berbahgia n anak n keluarga...ade org len yg ngah menderita...korunk bclaa kisah anak kecik ni(Faris)..aku dah x snaggup nk tgk dye menderita cmtu....betul2 sedih aku rase:(
Semoga adik faris sembuh n kuat semgt hadapi dugaan ni....

http://www.mazidulakmal.com

5 comments:

  1. syimaa.yusuff dah mcm budakk besarr ok.cutee jee.pndaii posingkn depn camera!

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum!

    Mencari pengacara majlis perkahwinan?
    Serikanlah hari bahagia anda dengan alunan pantun, gurindam, madah seloka yang pasti akan mengundang senyum manis para tetamu anda!

    Kami menyediakan perkhidmatan Pengacaraan Majlis, Menulis Skrip Pengacaraan, Khidmat-Nasihat Pengurusan Majlis, dan lain-lain. Untuk sebarang pertanyaan, anda dialu-alukan untuk terus post di page Facebook “Qiyasari Wedding Emcee” atau emelkan terus kepada azreeariffin@gmail.com.

    Terima kasih!
    Qiyasari Wedding Emcee

    http://www.facebook.com/pages/QiyaSari-Wedding-Emcee/201179599963747

    ReplyDelete
  3. juraaa.....dye br bek akit ni..dye alergic ubt ms demam 3 ari berak2....abis kurus bdn dye...tp still x dok diam...awishh comel sgt!!!

    ReplyDelete
  4. *off tapic:
    nak gambar habib ali tu amiklah. xyah mintak izin pon sebab tu pon kita amik belas ehsan pakcik gugel jugak... :)

    ReplyDelete
  5. hihi maceh kak ina...nti sy dh update blog pasal habib tu akak bc la yee..

    ReplyDelete